Hvězdy Nad Hlavou, Prima Nataci Serial Z Venkova Hvezdy Nad Hlavou Mediar

Coby exmanžel veterinářky v podání Terezy Kostkové 46 dělá frajera před novou známostí a. Konečně něco pro mě.


Fotogalerie Serial Hvezdy Nad Hlavou Nataceni Lupa Cz

Kromě ústřední romantické triády se můžete těšit na Jitku Smutnou a Pavla Zedníčka kteří ztvárňují rodiče Jirky Roman Vojtek.

Hvězdy nad hlavou. Seriál Hvězdy nad hlavou který startuje na obrazovkách televize Prima právě dnes večer začíná pro Romana Vojtka 49 drsně. Hvězdy nad hlavou 2díl Oslava. K úspěšné Slunečné která nadále pokračuje přibudou na Primě od pondělka ještě Hvězdy nad hlavou.

Hvězdy nad hlavou zahájily s více než milionem diváků. Hvězdy nad hlavou nový seriál televize Prima z venkovského prostředí vyprávěný s nadhledem a laskavým humorem. Diváci jsou v hodnocení seriálu zatím rozděleni.

Http4tymecz87mHvězdy nad hlavou Season 1 Episode 1 fullHvězdy nad hlavou S1. Srpna od 2015 na Primě. Musel před kolegyněmi sundat kalhoty.

30082021 Hvězdy nad hlavou - Peprné natáčení s dublérem Zpět na Prima Pauza. Musel před kolegyněmi sundat kalhoty. There is no strumming pattern for this song yet.

Intro G C D G C D Verse 1 G D C G D Hvězdy nad Prahou zpívaj píseň houpavou noc se blíží ale není tu čeho se bát G D C G D Na chodníky padnul stín děti šly spát do peřin dobrou noc a hezký sny i my půjdeme spát Chorus F C Povídej. Romantický Komedie Drama. V dalších rolích uvidíte například Veroniku Žilkovou Václava Koptu Miroslava Táborského Boleslava Polívku Pavla Zedníčka a.

Mám hvězdy nad hlavou pod nohama svět svět. Hvězdy nad hlavou hvězdy v hlavních rolích. Srpna se nejvíc lidí dívalo na Televizní noviny na Nově 127 milionu podíl na sledovnosti 3695 procenta.

Lucii se poprvé od rozvodu vyspala se svým bývalým mužem Jirkou a dostala se tak do složité situace. Hlavní hrdinkou romantického komediálního seriálu je veterinářka Lucie Boučková v podání Terezy Kostkové. Hvězdy nad hlavou - S1E1 Episode 2 HD 1020p 760p 460p Link Videos.

Srpna 2021 0745 Aktuality TV MediaGuru. Seriál Hvězdy nad hlavou sledujte v televizní premiéře v pondělí 30. První díl sledovalo 112 mil.

Coby exmanžel veterinářky v podání Terezy Kostkové 46 dělá frajera před. Ve svém osobním životě se rozhoduje mezi dvěma muži aby mohla zajistit šťastnou budoucnost pro sebe i svého syna Filipa. Tuší že vztah s Jirkou by nakonec skončil stejně jako jejich manželství protože Jirkova vášeň k jiným ženám je snad součástí jeho.

Česko 2021 15 h 59 min Minutáž. 1 day agoTuhle scénu by si býval rád odpustil. Seriál Hvězdy nad hlavou - herci obsazení.

Více informací o seriálu. V hlavní roli se představila Tereza Kostková která hrála veterinářku Lucii BoučkovouSekundují ji při tom další herecké známé tváře jako například Roman Zach Roman Vojtek nebo Veronika Žilková. Seriál Hvězdy nad hlavou který startuje na obrazovkách televize Prima právě dnes večer začíná pro Romana Vojtka 49 drsně.

Jejich syn jim svým proutnictvím radost nedělá naopak jeho rozvod s Lucií Tereza Kostková považují největší pitomost kterou mohl udělat. Návrat seriálu Specialisté zhlédlo 904 tisíc diváků. Hvězdy nad hlavou - První klapka.

V pondělí večer uvedla TV Prima nový seriál z vesnického prostředí Hvězdy nad hlavou. V novém seriálu Hvězdy nad hlavou nebude nouze o zábavu a vtipné momenty. Hvězdy nad hlavou jsou připravovaný český romantický a komediální televizní seriálSeriál se odehrává na vesnici a vypráví o veterinářce Lucii Boučkové která zachraňuje nejen zvířata ale i lidské osudy.

Na první díl se těšte už v pondělí 30. Novinka televize Prima totiž bude nabitá hvězdami představí se v ní Bolek Polívka Tereza Kostková Roman Zach Roman Vojtek Petr Nárožný Pavel Zedníček Oldřich Vlach Kateřina Marie FialováVeronika Žilková Václav Kopta Jitka Smutná Veronika Khek Kubařová Miroslav. Jak sny jak touha jak láska bláznivá myšlenka pouhopouhá i křídla motýla.

Hvězdy nad hlavou Omlouváme se snažíme se dohledat chybějící obrázek. Konec léta deštivé počasí a premiéry nových seriálů vedou diváky zpátky k televizním obrazovkám. Seriálová novinka Hvězdy nad hlavou u diváků zabodovala.

Nejsledovanějším pondělním pořadem po 2000 se stal nový seriál Hvězdy nad hlavou. Dobrotivá víla vidí Hvězdy nad hlavou. 1 day agoDobrotivá víla vidí Hvězdy nad hlavou - iDNEScz.

Sbohem utrápené mátohy moderního města seriály se houfně stěhují za venkovskou selankou. Už dnes startuje na obrazovkách televize Prima nový seriál z venkovského prostředí Hvězdy nad hlavou. Hvězdy nad hlavou 1 2015 - 2135 pondělí 30.

Create and get 5 IQ. Hlavní postavy seriálu Hvězdy nad hlavou ztvárnila trojice Tereza Kostková Roman Zach a Roman Vojtek. Hlavní hrdinkou je veterinářka Lucie Tereza Kostková která do malebné vesnice původně následovala svou lásku ale její manželství nakonec nedopadlo.

A ten svět najednou.


Hvezdy Nad Hlavou Novy Serial Ktery Pohladi Po Dusi Youtube


Prima Nataci Serial Z Venkova Hvezdy Nad Hlavou Mediar


Prima Nataci Serial Z Venkova Hvezdy Nad Hlavou Mediar


Tv Prima Nataci Novy Serial Hvezdy Nad Hlavou Parabola Cz


Prima Zacala Natacet Novy Serial Hvezdy Nad Hlavou Mediaguru


Tv Prima Na Podzim 1 Mise Dvojka Na Zabiti A Hvezdy Nad Hlavou Parabola Cz


4gepnquxwpzom


Hvezdy Nad Hlavou Maji Dotoceno Novy Serial Uvidite Na Prime Uz Na Podzim Hvezdy Nad Hlavou Prima


Padla Prvni Klapka Serialu Hvezdy Nad Hlavou S Terezou Kostkovou V Hlavni Roli Cervenykoberec Cz


Hvezdy Nad Hlavou Zahajily S Vice Nez Milionem Divaku Mediaguru


Prima Nataci Serial Z Venkova Hvezdy Nad Hlavou Mediar


Novy Serial Hvezdy Nad Hlavou Polivka Kostkova A Fialova Nazuji Holinky Bude To Nova Slunecna Extra Cz


Iqp6ez5bmlxwbm


Hvezdy Nad Hlavou Albatrosmedia Cz


Prima Uvede V Pristim Roce Serial Hvezdy Nad Hlavou Mediaguru


Top Star Novy Serial Hvezdy Nad Hlavou Facebook


Prima Nataci Novy Serial Hvezdy Nad Hlavou S Terezou Kostkovou V Hlavni Roli Nova Vecerni Praha


Recenze Slunce Seno Pop Dobrotiva Vila Vidi Hvezdy Nad Hlavou Idnes Cz


Prima Nataci Serial Z Venkova Hvezdy Nad Hlavou Mediar

LihatTutupKomentar